Maritim

Sikkerhedskravene til skibe skærpes hele tiden, og derfor stiller klasseselskaberne også stigende krav til tykkelsesmåling af skibsskrog forud for klassificering.

Til tider afslører tykkelsesmålingerne korrosion i skibe i en sådan grad at klasseselskabet forlanger de korroderede dele udskiftet. Det betyder ekstra tid på værftet, øgede reparationsomkostninger og tabt indtjening for rederen.

DTMS kan være med til at reducere disse ulemper ved at gennemføre tykkelsesmålingerne på et meget tidligt tidspunkt af fornyelses syn forløbet, eventuelt allerede inden værftsopholdet mens skibet endnu er i drift. Det giver Rederen mulighed for at planlægge værftsopholdet mere præcist så det ikke medfører forsinkelser for skibets efterfølgende sejlplan.

Vore erfarne operatører er klar til med kort varsel at udføre tykkelsesmåling hvor som helst et skib måtte befinde sig i verden – i drift, i havn eller på værft. Umiddelbart efter målingen udarbejdes rapport til det relevante Klassifikations Selskab og evt. forslag til reparation.

Skal Deres skib på værft, så overvej at få udført tykkelsesmålingen på forhånd. Vi er klar til at rykke ud når som helst og hvor som helst – kontakt os og få et godt tilbud!